Nyheder

Fredagsvideo: Datarock: “Give It Up”

Så er der dansekonkurrence fra Norge!

Det norske band Datarock, der er blevet beskyldt for at være en del af new rave-bølgen, har udgivet en ny dobbeltsidet single, hvor den ene side består af en hyldest til Talking Heads med nummeret “True Stories”. Her er teksten stykket sammen af Talking Heads-titeler.

Den anden single hedder “Give It Up”, og videoen dertil er en klassisk dansekonkurrence i et postindustrielt område, hvor læderjakker kæmper mod røde joggingsæt. Det er videoen, man kan se her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar