Nyheder

Fredagsvideo: M. Ward og Black Dice

Epilepsi-video og animationsfilm på en gang. Det er virkelig fredag.

Yes, jeg er i forårshumør, så I får sgu to fredagsvideoer i dag. Begge fra Roskilde-aktuelle kunstnere. Nu er næsten hele programmet jo offentliggjort.

Den første video er fra Black Dice, der lige har udsendt deres nye studiealbum REPO. Videoen garanter epileptiske anfald og rammer faktisk meget godt, hvordan en live-oplevelse er med dem, hvis bare man forestiller sig med mere larm og energi. Nummeret hedder “Glazin” og lover godt for sommerens livekoncert.

For så lige at falde lidt ned, så er der en flot 2D/3D-animationsfilm her til M. Wards cover af Buddy Holly-nummeret “Rave On”. Ward har jo altid haft en god fornemmelse for at trække gode numre ind i sin egen bluesfolkede varme, og det er bestemt også lykkedes med det her nummer, hvor Zooey Deschanel medvirker.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar