Nyheder

Fredagsvideo: Man Man: “Rabbit Habits”

Påskeuhyggen er sikret med Man Mans nye video

Ja, det er jo påske, så selv Undertoner-redaktionen står sent op. Det betyder dog ikke, at I skal snydes for en fredagsvideo.

Til lejligheden har jeg fundet en mindre film til Man Mans anden single fra deres snart et år gamle album “Rabbit Habits”. Det er selve titelnummeret som i bedste Michael Jackson-stil bliver lydsporet til en nørdet date, der udvikler sig i en usædvanlig retning. Det er en fjollet film, der sagtens kan ses, mens man åbner en påskeøl.

Husk popcorn!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar