Nyheder

Fredagsvideo: Matt & Kim og King Khan and The Shrines

Striptease og rock’n’roll. Dog hver for sig.

Ja, ok forårshumøret fortsætter. Endnu en fredag med to videoer. Den ene er valgt for sit indhold og den anden for sin fredags-kickass-duelighed.

Den første video er med indiepop-duoen Matt & Kim til nummeret “Lessons Learned” fra deres nye album Grand. I denne low budget-indspillede film laver de, hvad der må være et af verdens kedeligste stripnumre. Der er i hvert fald ikke rigtig noget sensuelt over deres måde at afklæde sig på. Til gengæld er den optaget på Times Square og har en chokerende slutning.

Lessons Learned

Den anden video har lidt mere fredagsfeber over sig. Videoen i sig selv er måske ikke så spændende, men King Khan and The Shrines sparker weekendrøv på “Land of the Freak”, der kommer fra deres netop genudgivede plade What Is?!. Det er næsten for råt til at have været fra 60’ernes garagerockscene, men lyden er lige i sæbeøjet. Smack!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar