Nyheder

Kå udsender ny plade og tager på turne

Kå endelig klar med opfølger til deres debut
kaa-band-pressebillede-1
Efter fire års ventetid er det danske band Kå endelig klar med en opfølger til deres anmelderroste debutalbum Sammenbidt Blidt.

Hvis man skal tro bandets pressemeddelelse, så har de bevæget sig lidt væk fra deres folkede udtryk og omfavner i stedet electro med analoge synthesizere. Jep, de er også hoppet på dansedillen. Det kan man inspicere nærmere på deres Myspace.

Albummet udkommer først til efteråret, men allerede nu drager de på turne for at promovere deres nye plade. De starter i København og slutter i Odense og tager så ellers på højskole midt i mellem.

Tourdatoer:
17/4: Råhuset, Vesterbro (med Den Fjerde Væg)
21/4: Musik og Teaterhøjskolen, Toftlund
22/4: Askov Højskole, Vejen
30/4: Grundtvigs Højskole, Hillerød
29/5: Studenterhuset AKA Kulturmaskinen, Odense (med Epicenter)

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar