Nyheder

Mimas på Europa-turne

Århusianske Mimas spiller Europa tyndt

Selvom Mimas har spillet på de danske scener i mange år, er det først for nylig, at de udgav deres første fuldlængde-album, der ifølge Martin Ibsen viser et band, der har brugt tiden på at modne.

Det betyder så også de kan høste frugten af deres hårde arbejde nu og tage på Europa-turne til bl.a. Berlin, Paris, Barcelona og Zürich fra den 8. til 28. juni. Deres album bliver udgivet i resten af Europa den 27. april og opnår forhåbentlig lige så positiv omtale, som det har fået indtil videre, således touren bliver en succes. Måske Danmarks næste internationale solstråle-historie.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar