Nyheder

Nyt David Byrne-projekt

David Byrne får yngre kvinder til at synge for sig
david-byrne
David Byrne har i øjeblikket gang i et projekt med Fatboy Slim, hvor de laver et koncept-album, der handler om Imelda Marcos’ liv. Hun er enke efter den tidligere filippinske diktator Ferdinand Marcos, og albummet kommer til at hedde Here Lies Love.

I et interview med BBC 6 afslører han, at der bliver masser af gæsteoptrædende stjernestemmer, bl.a. deltager Santigold, Tori Amos og Roisin Murphy.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for albummet.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar