Nyheder

Nyt design på Undertoner

Skrevet af Redaktionen

Undertoner har de sidste mange måneder kæmpet med at få lavet et nyt design. Nu er det endelig færdigt og tilbyder en masse nye features som kommentarer, konkurrence-sektion, videoanbefalinger og meget mere.

Undertoner har været i skønhedssalon

Velkommen til et nyt og mere interaktivt Undertoner.

De sidste mange måneder har Undertoners redaktion og her især Martin Thimes knoklet med at lave et nyt og bedre design til Undertoner. Vi er kommet med ideer, og Martin har ført dem ud i livet, så vi nu står med dette nye og funklende design.

beauty-parlourEn af de største forandringer, foruden det mere stilfulde æstetiske indtryk, er tilføjelsen af kommentarer. Dem har vi længe savnet på Undertoner, da de betyder, at vi kan modtage feedback og personlige oplevelser fra jer læsere, og på den måde kan I tilføje jeres store viden om musik til allerede eksisterende artikler og anmeldelser. Det glæder vi os til at se i funktion. Andre nye funktioner er en særskilt konkurrence-sektion, så man let kan finde de seneste aktive konkurrencer, Undertoners videoanbefalinger i nederste højre hjørne og en feature, der altid henter en tilfældig anmeldelse frem fra arkivet til genopdagelse eller ny inspiration.

Derudover har vi fået annoncer på siden. Undertoner er 100 pct. frivilligt drevet, hvilket betyder, at alle omkostninger bliver betalt fra vores egne lommer. Den udgift vil vi selvsagt gerne af med, så vi har valgt at få nogle få annoncer på sitet. Det har dog været vigtigt for os, at de ikke skulle forstyrre læseoplevelsen eller blive for dominerende, og de kommer derfor ikke i kontakt med det redaktionelle indhold.

Og i tilfælde af, at man ikke er så internet-vant, kan det også nævnes, at vi har fået tags på sitet, så man nu ikke alene kan dykke ned i alle anmeldelser, artikler og nyheder med tagget “psych” med et simpelt klik, men man kan også få dem leveret til sit rss-feed. Eller man kan vælge kun at få nye anmeldelser af en bestemt skribent, hvis man har en favorit.

Det har været noget af et hyr at få smidt hele arkivet over i det nye format, og det har krævet en del tilpasning. Derfor kan der stadig godt være ældre anmeldelser og artikler, der ikke ser helt rigtige ud. Det arbejder vi fortløbende på at få rettet, men hvis I oplever andre uregelmæssigheder, er I meget velkomne til at give os et tip på kim (at) undertoner.dk.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye design.

Med venlig hilsen

Undertoner-teamet.

2 kommentarer