Nyheder

Nyt projekt fra Black Keys

Et udbud af trommeslagere.

Trommeslageren fra Black Keys keder sig og har lavet nyt band

Et udbud af trommeslagere.

Et udbud af trommeslagere.

Dan Auerbach har moderat succes med sin solodebut, der blev særdeles godt modtaget her på Undertoner, så nu vil den anden halvdel af bluespunk-duoen også forsøge sig med noget andet.

Det er dog ikke solo, men med et band, der hedder Drummer. Grunden til navnet skyldes, at alle bandmedlemmer har været trommeslager for et eller flere af disse relativt anonyme bands: Party of Helicopters, Teeth of the Hydra, Houseguest, Beaten Awake, Ghostman og Sandman. Planen er at deres album skal udgives på Carneys eget selskab Audio Eagle.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar