Nyheder

The La’s udgiver plade med Babyshambles

Lee Mavers skimter et comeback forude.

Pete Dohertys Babyshambles skal agere backing for nyt The La’s-album

Lee Mavers skimter et comeback forude.

Lee Mavers skimter et comeback forude.

Ja, det lyder utroligt, men Lee Mavers, som var sangskriver og forsanger i britpop-sensationen The La’s, overvejer at udgive et nyt album. Bandet tog røven på alle, da deres debut-album udkom i 1990 med usædvanligt fængende popsange, men forsvandt derefter igen. Det andet album kom sandsynligvis ikke, fordi Mavers perfektionisme stod i vejen for at bringe processen videre.

Nu udtaler trommeslager Adam Ficek fra Babyshambles til NME, at Mavers har spurgt bandet, om de vil agere backup-band til opfølgeren, der ellers måtte anses som tabt. Mavers har åbenbart en masse sange på lager, som bare mangler at blive optaget, så nu må vi håbe, at hans perfektionisme ikke kommer til at stå i vejen for projektet endnu engang.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar