Konkurrencer

Vind Fever Ray-albummet

Skrevet af Redaktionen

På Undertoner har vi snakket en del om Knife-halvdelen Karin Dreijers nye projekt Fever Ray de sidste mange måneder. Nu har du mulighed for at høre, hvad det er, vi er så begejstrede for. Der er to albums til udlodning i vores Fever Ray-konkurrence.

Så er der mulighed for at vinde et af årets mørkeste albumfever-ray

Ok, nu har vi haft en pladeanmeldelse, en liveanmeldelse og et interview med Fever Ray. Så giver det vel også god mening, at vi kører en konkurrence med Fever Ray, hvor I får mulighed for at vinde et af de to album, vi har til udlodning.

Karin Dreijer har indtil videre haft stor succes i den elektroniske duo The Knife, men hendes soloprojekt er også blevet særdeles godt modtaget. Kim Elgaard Andersen gav eksempelvis albummet 4,5 U’er i sin anmeldelse og beskrev musikken som “… Eurythmics’ kølige, kalkulerede synthpop afspillet i Den Sorte Diamants rungende tomme lokaler ved midnat.”

Nu er der så mulighed for at vinde albummet. Du skal bare svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest søndag den 3. maj.

Vinderne er fundet. Tak for interessen!