Nyheder

Blue Foundation label-aften på Rust

Shoegazer i nye gevandter i morgen aften på Rust

De sidste mange år har shoegazer fået noget af en revival i både rock- og electronica-kredse. Grupper som canadiske Manitoba og norske Serena-Maneesh har gjort 90’er-dillen populær, og det har bestemt også hjulpet, at My Bloody Valentine er begyndt at spille igen.

I morgen aften er der mulighed for at opleve nogle danske bud på genren. Ghost Society er et nyt projekt bestående af Sara Savery fra People Press Play, Tobias Wilner (Blue Foundation / Bichi) og Lasse Herbst, og de holder releasefest for deres ep Dogs and Desperation, som udkommer på Blue Foundations eget selskab Dead People’s Choice, på Rust i København. Opvarmningen står NoMoreHeroes, der kun består af Ab Mannov, som tidligere har spillet i Blue Foundation, for.

Udover dette interessante danske udbud af shoegazer vil Jonas Bjerre fra Mew og Thomas Morr fra Morr Music stå bag DJ-pulten.

Se weirdo promotionsvideo herunder:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar