Nyheder

Download det nye album med Del the Funky Homosapien

Så er der gratis hiphop til folket!
del-the-funky-homosapien
Ice Cubes fætter Del the Funky Homosapien har i flere år gjort sig positivt bemærket i den alternative hiphop-verden med udgivelser med Hieroglyphics, sci-fi-hiphop-projektet Deltron 3030, Damon Albarns Gorillaz og har da også hittet under eget navn tilbage i start-90’erne med “Mistadobalina”.

Nu har han udgivet et nyt album, der hedder Funk Man, og det kan minsandten downloades ganske gratis på hans hjemmeside. Selve startprocessen med at få lov til at downloade albummet er lidt omstændelig, især fordi man skal downloade hvert nummer for sig, men når man først har registreret sin e-mail-adresse går det såmænd okay hurtigt.

Og hvis man vil have det gratis, skal man selv være en smule hurtig (med streg under ‘smule’). Det ligger nemlig kun til gratis download frem til 22. maj.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar