Nyheder

Eyedea & Abilities på vej med nyt album

En af Rhymesayers skammeligst oversete kunstnere er duoen Eyedea & Abilities.eyedea-abilities Rapper Eyedea har vundet en del rap-battles, og Abilities kan scratche, så det lyder som en Hendrix-solo. Samtidig bevæger de sig i lidt samme navlepillende temaer som Brother Ali og Atmosphere, men tillader sig også at være mere abstrakte.

Indtil videre har de kun udgivet to album, det sidste E & A er fra 2004, men nu er de endelig klar med en opfølger, fortæller Tiny Mix Tapes. Den kommer til at hedde By the Throat, hvilket indikerer et indigneret album, og det er ude allerede 21. juli. Så kan man kun håbe, at de har holdt ilden i live.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar