Nyheder

Fredagsvideo: Röyksopp feat. Robyn: “The Girl & The Robot”

Skal vi ikke bare have noget pop? Ikke noget udfordrende, østslavisk, postmodernistisk dronejazz her. Bare ren og uforfalsket pop.

Röyksopp er leveringsdygtige med deres nye video “The Girl & The Robot”, hvor svenske Robyn spiller den forsømte hustru til en robot. Sangen er fra deres nye album Junior, der er første album af to i år. Senere på året kommer Senior. Indtil da kan man nyde dette stykke dansable electro-pop:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger