Nyheder

Fredagsvideo: The Boy Least Likely To & Dizzee Rascal

Lalleglad indiepop og pumpet grimerap til arbejdernes kampdag

Foråret fortsætter, Undertoner har fået nyt design, og det er arbejderbevægelsens internationale kampdag. Så er der da al mulig grund til, at vi nok engang skal have to videoer.

Den første er af den slags, der pifter hjernen, så man bliver helt glad i låget. The Boy Least Likely To har lige udgivet et nyt album kaldet Law Of The Playground og dertil hører der selvfølgelig en video. Det er en lille sød animationsfilm til sangen “When Life Gives Me Lemons I Make Lemonade”, der hander om at få det bedste ud af livet.

Den anden video er med Englands grimeboy no. 1, Dizzee Rascal. På et endnu udefineret tidspunkt i år udsender han sit fjerde album Tongue ‘n’ Cheek, hvor singlen “Bonkers” her er fra. Sangen er en rigtig festvæltepeter, hvilket i høj grad skyldes Armand van Heldens støjende, pumpede produktion, der egner sig fortrinligt til ud på aftenen, når dagens opildnede taler er stilnet af, og alkoholen beruser masserne.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar