Nyheder

Fredagsvideo: The Gossip: “Heavy Cross”

Et syretrip på dansegulvet

Så er der disco, og det er i den gode, gamle 70’er-stil. I hvert fald lige på overfladen. The Gossip har altid kigget fortiden i øjnene, og det ser ikke ud til at ændre sig på deres kommende album Music for Men. Selv videoen ligner et syretrip, der forsvandt i 1977 og først er dukket op nu.

Et sikkert hit, der godt kan vælte nogle dansegulve sådan en fredag som den i dag. Albummet er ude 22. juni.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar