Nyheder

Fredagsvideo: The Soft Pack: “Extinction”

Sløset video til fængende popmelodi

Dagen efter Jesus’ himmelflugt er det vel helt normalt at tage en lille slapper. Derfor er fredagsvideoen heller ikke så pumpet, men urimeligt fængende.

The Soft Pack, der uden yderligere forklaring droppede deres gamle navn The Muslims, spiller på årets Roskilde, som du kan vinde billetter til her på Undertoner. Videoen er holdt i en retro-60’er-stil og er lige så laissez faire, som nummeret på mange måder er. Det er en skødesløs levering, men når nu nummeret er så fængende, som det er, er det på mange måder helt i orden.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar