Nyheder

Fredagsvideo: White Rabbits: “Percussion Gun”

Tribalrytmer på karruseltur med White Rabbits

Yes, det er bededag og store konfirmationsdag, men det tager vi ikke så højtideligt her hos Undertoner. Til gengæld giver vi gerne noget konfirmanderne kan danse til på Blå Mandag.

New Yorker-gruppen White Rabbit er klar til at udgive opfølgeren til Fort Nightly fra 2007. Den kommer til at hedde It’s Frightening og er ude 19. maj på TBD Records. Hvis resten af albummet holder samme høje niveau som på singlen “Percussion Gun” her, så kunne det godt blive et lille indiehit.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar