Nyheder

Jay Reatard udgiver nyt album i august

Skrevet af Mikkel Arre

Vi håber, albumtitlen er en Camus-reference.Reatard, foroverbøjet

På sidste års Roskilde Festival fortalte Tennesee-punkrockeren Jay Reatard til Undertoner, at han for tiden havde mest lyst til at være poppet. Om den indstilling har holdt ved, kan vi finde ud af omme på den anden side af sommerferien.

Reatards pladeselskab, Matador Records, kan nemlig fortælle, at hans første regulære fuldlængdealbum siden 2006-pladen Blood Visions udkommer d. 18. august. Det har fået titlen Watch Me Fall, og Reatard har selv produceret pladen.

På Matador-bloggen kan man downloade en første smagsprøve. Man kan også bare høre den her:

[audio:http://www.matadorrecords.com/mpeg/jay_reatard/jay_reatard_it_aint_gonna_save_me.mp3]

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar