Nyheder

Limp/Causa Sui-lejren har nyt at fortælle

Duoen arbejder så tæt sammen, at de ikke kan se deres egne sko.

Så er der masser af nyt at fortælle fra de odenseanske drenge, der engang udgjorde Limp og nu har gang i en masse andre projekter, både solo og sammen.

Syntaks i duet

Syntaks i duet

For det første så har både Aerosol og Syntaks fået pladekontrakter med amerikanske pladeselskaber. Aerosol skal således fremover udgive sine album på n5MD, mens Syntaks udgiver på Ghostly International, hvor Choir of Young Believers også lige har fået kontrakt. For begges vedkommende gælder det, at de har plader på vej i år, og Syntaks er faktisk indgået et samarbejde med Anna Cecilia, der leverer vokal og bidrager til sangskrivningen på hans nye album.

Derudover er Summer Sessions vol. 2 og 3 på vej fra Causa Sui, beretter de på deres Myspace. Begge plader vil udkomme i et begrænset oplag på 500 i lækker 180 gr. vinyl-kvalitet, og begge fortsætter den fri improvisationsstil fra vol. 1 med en god blanding af krautrock, psych og jazz. Lige nu kan man også høre lydklip fra pladerne i deres Myspace-player.

Sådan lyder titlerne på sommer:

Summer Sessions vol. 2

A:
1. Sun Prayer
2. Rip Tide
3. The Open Road
4. Cinecittá

B:
5. Tropic of Capricorn

Summer Sessions vol. 3

A:
1. Eugenie
2. Red Valley

B:
Manifestations of Summer:
3.Lonesome Traveller (3:28)
4. Santa Sangre
5. Venice by the Sea

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar