Nyheder

Morr Music-aften aflyst

Sin Fang Bous græder farverige tårer over ikke at kunne spille i morgen på Rust.

Fødselsdagsshowet aflyst pga. sygdom

Sin Fang Bous græder farverige tårer over ikke at kunne spille i morgen på Rust.

Sin Fang Bous græder farverige tårer over ikke at kunne spille i morgen på Rust.

Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Morr Musics fødselsdagsshow, der skulle have foregået på Rust i morgen den 23. maj, er aflyst pga. sygdom.

Der var ellers lagt op til en spændende aften med Sin Fang Bous, Borko, og It’s a Musical, men det bliver desværre ikke i denne omgang.

Her på Undertoner har vi kørt en konkurrence på showet, hvor man kunne vinde cd’er og adgang til showet. Cd’erne vil blive sendt til vinderne, men der er naturligvis ingen billetter i præmiepuljen. Det beklager vi.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar