Nyheder

Ny festival i Thy

Figurines, der selv kommer fra Nordjylland, glæder sig til en Thy-bajer.

Ja, det er ikke kun i Århus og København, musikmiljøerne syder af iværksætterkraft.

Figurines, der selv kommer fra Nordjylland, glæder sig til en Thy-bajer.

Figurines, der selv kommer fra Nordjylland, glæder sig til en Thy-bajer.

I det nordlige Jylland helt ude ved Vestkysten har fire mennesker i hvert fald sat sig for at bringe musikken til Thy på en to-dages festival med navnet Alive Festival.

Den 14. og 15. august huser Plantagehuset to scener, der blandt andet bliver befolket af Figurines, WhoMadeWho, Sys Bjerre, Lucy Love og A Kid Hereafter foruden stand-up, streetart og dj’s. I morgen, torsdag den 28. maj, offentliggøres det fulde program, og allerede nu kan man bestille billet til arrangementet, der kun koster 170 kr. frem til den 15. juni, hvorefter billetprisen stiger til 220 kr.

Følg festivalen på deres hjemmeside.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar