Nyheder

Nyt fra Olivia Tremor Control

Psychpop-band fra Elephant 6 vender tilbageolivia-tremor-control

Ok, de har ikke udgivet noget siden 1999’s Black Foliage, men nu ser det ud til, at den Georgia-baserede gruppe endelig arbejder igen. The Olivia Tremor Control er fra Elephant 6-kollektivet, der dyrker psykedelisk pop med sjove indfald og bl.a. inkluderer grupper som Of Montreal og The Apples in Stereo.

Ifølge et interview med Entertainment Weekly har bandet indspillet to sange, som de er meget stolte af, afslører den ene del af duoen Will Cullen Hart. På nuværende tidspunkt kan han dog ikke sige præcis, hvad det udvikler sig til, men vi kan da håbe, der kommer et helt album ud af det her 10 år efter det sidste.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar