Nyheder

Podcasts til gratis download på Hørbar

Musikbibliotek.dk udbyder gratis podcasts
horbar_logo
Den 15. april lancerede Musikbibliotek.dk deres nye portal Hørbar, der er en tjeneste, hvor brugere kan downloade gratis podcasts.

Ude omkring på de danske biblioteker sidder der en del musikbibliotekarer, der bugner af viden om alskens obskure og spændende specialiteter, og Hørbar er et medie, der kan formidle deres enorme viden, om den så handler om Depeche Modes b-sider, en afsøgning af dubstep-scenen eller ska i Danmark.

Alle podcasts kan abonneres på og kan downloades ganske gratis.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar