Konkurrencer

Vind billetter til Roskilde Festival

Skrevet af Redaktionen

Vil du gerne ud på dyrskuepladsen til sommer og se, hvor meget grusgraven har spist af festivalpladsen? Nu har du i hvert fald muligheden for at inspicere den gratis og evt. se noget musik i samme ombæring, fordi Undertoner i samarbejde med Roskilde Festival udlodder tre billetter til årets festival.

Vind billetter til årets Roskilde Festival

Roskilde Festivals musikprogram er næsten færdigt, og det sprudler som sædvanlig af både kendte navne, der skaber forventninger, og ukendte navne, som kan overraske på de mest uforudsigelige tidspunkter.

Nick Cave & The Bad Seeds tager festskruddet på, når de skal spille på årets Roskilde Festival. Foto: Steve Gullick.

Nick Cave & The Bad Seeds tager festskruddet på, når de skal spille på årets Roskilde Festival. Foto: Steve Gullick.

Af de kendte kan vi nævne Nick Cave & The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Faith No More, Fever Ray, Fleet Foxes, Malk de Koijn, The Mars Volta og Yeah Yeah Yeahs, der nok skal gøre deres bedste for at levere en oplevelse til publikum. Længere nede i undergrunden ligger navne som Micachu & The Shapes, Shugo Tokumaru, M. Ward, Paavoharju, Marnie Stern, Black Dice, Fucked Up, Gang Gang Dance, The Dodos, Isis, Mono, Marissa Nadler, Neurosis, The Pains of Being Pure at Heart, The Soft Pack og White Lies, der bestemt også bliver spændende at opleve.

Hvis du er frisk på sådan en musikalsk tur en uge på en pløjemark lidt udenfor Roskilde, så skal du bare købe en billet. Men du kan selvfølgelig også prøve heldet, svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og så ellers håbe, at dit navn bliver trukket op af hatten, når Undertoner trækker lod om de tre billetter til Roskilde Festival 2009, som vi udlodder i samarbejde med festivalen.

Vi skal have dit svar senest lørdag den 30. maj.

Vinderne er fundet. Tak for de mange besvarelser.

Skriv et svar