Konkurrencer

Vind et eksemplar af Depeche Modes nye album

Skrevet af Redaktionen

Depeche Mode ser ikke endnu ud til at være trætte, til trods for at de har holdt sig på toppen siden start-80’erne. Nu har du mulighed for at vinde det nye album og høre, hvordan de klarer sig i 2009.

Fem heldige vindere kan rage på aldrende synthpopperes nye albumdepeche-mode-ms04

Lige så meget som Depeche Mode har gennemgået en udvikling gennem årene fra de tidlige næsten-industrielle plader over den mundrette pop og de alternative 90’eres flirt med rock, så fastholder bandet deres kendetegn. Og de laver velskrevne sange, der i flere tilf

ælde er blevet moderne klassikere.

Nu har de så sammensat et nyt album, der ifølge Jeppe Fly-Kristensen forsøger at fusionere bandets forskellige tidslommer og dermed trække en rød tråd gennem bandets historie.

Det har du, kære Undertoner-læser, nu mulighed for at vinde ved at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og dermed deltage i lodtrækningen om et de fem eksemplarer, vi har på spil, af det nye album. Vi skal bare have dit svar i hænde senest søndag den 17. maj.

Vinderne er fundet! Vi takker for interessen.