Konkurrencer

Vind Morr Music-gavepakke

Skrevet af Redaktionen

På lørdag den 23. maj kommer Morr Music til Rust i København med deres 10 års fødselsdagssshow. I samarbejde med Rust udlodder vi tre gavepakker, der giver adgang til showet, tourplakat og album med de optrædende.

Luksuriøse gavepakker udloddes i forbindelse med Morr Musics fødselsdagsshow

Farver og striber! It's a Musical elsker Gunnar Wille.

Farver og striber! It's a Musical elsker Gunnar Wille.

Det tyske selskab Morr Music har i 10 år leveret stilskabende elektronisk musik til storbebrillede musiklyttere. Danske Limp udgav eksempelvis deres debut der. Nu fejrer de deres fødselsdag ved at tage på turné med tre af deres artister.

Det er islandske Sin Fang Bous, Borko, der ligeledes er fra Island, og It’s a Musical, der er baseret i Berlin, men er en svensk/tysk duo. Fælles for dem alle er den sædvanlige udforskning af popmusik gennem eksperimenter med både elektroniske og analoge virkemidler, som Morr Music har gjort til sit varemærke.

Nu er der mulighed for at vinde en lækker gavepakke bestående af entre til showet, der udfolder sig lørdag den 23. maj på Rust i København, en tourplakat og et album med hver af de tre optrædende kunstnere. I samarbejde med Rust udlodder Undertoner tre af disse pakker, så skynd dig at svare på nedenstående spørgsmål senest torsdag den 21. maj og deltag i lodtrækningen af en af disse drømmepakker.

Vinderne er fundet! Vi takker for interessen.

Skriv et svar