Nyheder

BLK JKS udsender debutalbum

SC197lpjacketDet sydafrikanske band BLK JKS udsendte tidligere på året en kompleks lille ep, Mystery, hvor progrock blev udsat for diverse studietricks. Nu er bandet klar med deres fuldlængde-album.

Det er indspillet i Bloomington, Indiana med Brandon Curtis fra Secret Machines og ifølge Secretly Canadian, der udgiver pladen, er det en festplade fyldt med komplekse jazz akkorder, blues-soloer og polyrytmer.

Det lyder meget sandsynligt, når man lytter til nummeret “Mololatladi” fra det nye album, der kommer til at hedde After Robots og er ude 8. september.

BLK JKS: “Molalatladi”
[audio:http://www.scjag.com/mp3/sc/molalatladi.mp3]
Download

Trackliste:
1. Molalatladi
2. Banna Ba Modimo
3. Standby
4. Lakeside
5. Taxidermy
6. Kwa Nqingetje
7. Skeleton
8. Cursor
9. Tselane

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar