Nyheder

Fredagsvideo: Future of the Left: “The Hope That House Built”

Nu er det efterhånden længe siden, at walisiske Mclusky stormede ind i vores ansigter med en af de mest rå og kompromisløse punk-plader i dette årti, nemlig Mclusky Do Dallas. En plade, der så definitivt definerede Mcluskys lyd, at bandet efter et enkelt forsøg opgav at følge den op og opløste bandet.

Derefter formede sanger og guitarist Andrew Falkous og trommeslager Jack Egglestone et nyt band, Future of the Left, sammen med bandmedlemmer fra ligeledes opløste Jarcrew. Deres debutalbum var en noget mindre energisk, men stadig punket affære, og nu er bandet klar med opfølgeren Travels with Myself and Another, der udkommer den 23. juni.

Hvis man skal bruge det første single-udspil, “The Hope That House Built”, som rettesnor, kunne det godt blive en helt god plade. Det er en tungt marcherende, politisk sag optaget i hvad, der ligner en autentisk walisisk kro, selvom jeg er noget overrasket over dyrebestanden sådan et sted…

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar