Nyheder

Fredagsvideo: Mastodon: “Oblivion”

Det er ærlig talt ikke meget opmærksomhed, vi giver metallen her på Undertoner, og det er logisk nok, for vi hører ikke så meget af den slags. Men lidt hører vi dog alligevel, og der er da især et par stykker af os, der er særdeles glade for den nye Mastodon til trods for, at de kommer tættere og tættere på at lave en Metallica (som de i øvrigt også skal varme op for til fem udsolgte koncerter i Forum). I så fald må den nye plade Crack the Skye være deres …And Justice for All. Den har i hvert fald et par lange, progressive numre.

“Oblivion” er et af de kortere og mere poppede numre med et decideret fængende omkvæd. I videoen dertil er bandet taget på rumrejse, og den er derfor god at drømme sig væk i på sådan en lidt gråtrist fredag. God weekend!

Mastodon "Oblivion"

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar