Nyheder

Fredagsvideo: Mika Miko: “I Got A Lot (New New New)”

Det er ikke Ramones, men det er den ondelynemig tæt på. Og hvem kan ikke godt sluge en gang simpel, poppet punk på denne dag, hvor vi fejrer Grundloven, som vi endda får lov at stemme ligestillingsspørgsmål om på søndag.

Mika Miko er en gruppe fra L.A., der har rumlet rundt i nogle forskellige bands, før de fem fandt sammen i den her energiske kvintet. De har for nylig udgivet deres tredje album We Be Xuxa, hvor sangen her, “I Got a Lot (New New New)”, er fra. En herlig simpel video i new wave-coole pastelstriber.

God weekend og husk at stemme på søndag: For, imod, blankt. Og så er der også dem der i EU.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar