Nyheder

I Was A King på tour i USA

I Was A King har ramt den amerikanske ørken. Foto: Silje
I Was A King har ramt den amerikanske ørken. Foto: Silje

I Was A King har ramt den amerikanske ørken. Foto: Silje

Det norske indiepopband I Was A King, der udkommer på danske Morningside Records er i øjeblikket på tour i USA for at promovere deres nye, selvbetitlede album.

Her har de bl.a. mødt Daniel Smidt fra Danielson og Gary Olson fra The Ladybug Transistor og er på tour med Crystal Antlers og Constantines. Man kan følge deres tour på deres hjemmeside via en ganske udførlig tourdagbog med videoer og billeder. Desuden er der ekstra at hente på Siljes Flickr-konto og bandets Twitter.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar