Nyheder

Kildemose Festival tilbyder psych

Kildemose Festivalen tæt på Nyborg afholdes i år for syvende gang. Det er en klassisk festival, der, som de selv siger, holder fast i de gode, gamle festival-dyder.kildemose

I år har de som tidligere inviteret en række danske navne, der holder den gode, gamle syrerock i live, bl.a. The Setting Son, Causa Sui, Highway Child, Øresund Space Collective, Lotus Krokus og Cherry Overdrive.

Man skal være medlem af foreningen Kildemose Festivalens Venner for at komme ind til arrangementet. Det koster 100 kr., og derefter betaler du 200 kr. for festivalen og camping. Arrangement foregår 26.-27. juni på adressen Nyborgvej 80, Refsvindinge, 5853 Ørbæk lige bag Refsvindinge Bryggeri, hvorfor deres øl da også kan købes på festivalen.

Desuden kan det betale sig at opføre sig ordentligt på festivalen, da den mest eksemplariske festivalgænger vinder en flaske spiritus. Måske ikke en helt dårlig opvarmning til Roskilde Festivalen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar