Nyheder

Roskilde Festival sælger endagsbilletter

Skrevet af Camilla Grausen

Hidtil har det kun være muligt at købe endagsbillet til Roskilde Festivalens sidste dag, søndag. Men nu åbner festivalen op for salg af enroskilde-mudderdagsbilletter til alle musikdagene, det vil sige den 2., 3., 4. og 5. juli. Det nye tiltag skyldes blandt andet det manglende billetsalg fra udlandet, hvor finanskrisen kradser og får antallet af blandt andet svenske, engelske og islandske Roskilde-gæster til at falde.

Hver endagsbillet koster 750 kr. og de kan blandt andet købes som print-selv-billet, så man kan beslutte sig for at tage afsted til en enkelt festivaldag i sidste øjeblik. Endagsbilletterne kan også købes i indgangen til en pris på 825 kr.

Så nu skulle der være rig mulighed for at få brug for Undertoners Roskilde-guides – også for dem, der nu vælger at tage en enkelt dag på Roskilde. Se for eksempel guiden til fredagens musikprogram her.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar