Nyheder

Sunset Rubdown kommer til København

Sunset Rubdown

Spencer Krug på dragejagt på Amager

Så er der godt nyt til alle, der ikke nåede at opleve Spencer Krug og Sunset Rubdowns sunset-rubdownintense koncert på Pop Revo i Århus i første weekend af maj.

Bandet kommer nemlig til Loppen på Christiania til efteråret, mere præcist den 6. september, ifølge Loppen selv. Og det gør de med et helt nyt album i tasken. Den 23. juni udsender de nemlig deres fjerde album på Jagjaguwar med den bombastiske titel Dragonslayer. Så kan man jo kun håbe på, at koncert-oplevelsen kan leve op til albumtitlen.

Her er en trackliste:

1. Silver Moons
2. Idiot Heart
3. Apollo and the Buffalo and Anna Anna Anna Oh!
4. Black Swan
5. Paper Lace
6. You Go on Ahead (Trumpet Trumpet II)
7. Nightingale / December Song
8. Dragon’s Lair

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar