Nyheder

The Roots udgiver nyt album

?uestlove kvidrer om det nye Roots-album.
?uestlove kvidrer om det nye Roots-album.

?uestlove kvidrer om det nye Roots-album.

Selvom The Roots har travlt som liveband i The Jimmy Fallon-show, hvor de er engageret som husband, så har de alligevel fået tid til at færdiggøre et nyt album allerede et år efter deres sidste, Rising Down, informerer Billboard.

Der er ikke en releasedato endnu, men titlen, How I Got Over, har været sikker siden ?uestlove afslørede den via Twitter tilbage i februar. De har lige skudt videoen til den første single “I Walk Alone”, så det varer nok ikke længe, før vi kan få de første smagsprøver.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar