Nyheder

Undertoner rapporterer fra Roskilde Festival ’09

Undertoner står på spring ved porten til at rapportere fra årets Roskilde. Foto: Thomas Arnbo.
Skrevet af Redaktionen
Undertoner står på spring ved porten til at rapportere fra årets Roskilde. Foto: Thomas Arnbo.

Undertoner står på spring ved porten til at rapportere fra årets Roskilde. Foto: Thomas Arnbo.

Så er det lige ved og næsten. Roskilde Festivalen er nært forestående. Vi har sat krydser i programmet. Vi har fundet teltet på loftet, der stadig har mudder på sig fra 2007. Tasken er ikke helt pakket, men det bliver den i morgen. Vi er med andre ord ved at være klar til Roskilde Festival 2009.

Og som tidligere år, har vi her på Undertoner sammensat et hold rablende friske skribenter, der er mere end klar til at sige deres uforbeholdte mening om de musikalske oplevelser på den grusgravsplagede dyrskueplads. Vi leverer daglige anmeldelser allerede fra søndag af og hele ugen ud. Desuden vil vi som noget nyt kvidre løs på vores Twitter-konto. Ja, faktisk er vi allerede gået i gang.

Vi er spændte som fugleunger, der skal på deres første flyvetur. Vi ses i Roskilde!

Læs alt fra Roskilde Festival 2009.

Skriv et svar