Nyheder

Wavves aflyser Europa-koncerter

Det for tiden så hypede en-mands-soveværelses-punk-band Wavves har tilsyneladende aflyst deres Europa-koncerter inkluderende den, de skulle have spillet på Loppen søndag den 14. juni. Ingen af koncerterne står i hvert fald listet på bandets Myspace.

Pitchfork beretter i detaljer, hvordan bandet afgav en katastrofal koncert på Primavera-festivalen affødt af forsangerens mix af ecstacy, valium og xanax (sidstnævnte er et lægemiddel mod angstanfald). Senere har forsanger/guitarist Nathan Williams undskyldt for sin opførsel og er åbenbart så flov eller brændt ud, at han har set sig nødsaget til at aflyse resten af Europa-touren.

Her kan du se lidt af hvad, der gik galt til koncerten:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar