Nyheder

Black Heart Procession på vej med sjette album

Nej, det er ikke filmplakaten for en ny ungdomsgyser.
Nej, det er ikke filmplakaten for en ny ungdomsgyser.

Nej, det er ikke filmplakaten for en ny ungdomsgyser.

Det er nogle år siden, vi sidst hørte noget til Black Heart Procession, der med The Spell ikke formåede helt at følge op på den succes som Amore del Tropico gav dem.

Nu ser det ud til, at bandet går tilbage til deres udgangspunkt, da deres nye album er betitlet Six, lige som de tre første album var betitlet deres nummer i Black Heart Processions udgivelsesrække. Ifølge Stereogum er deres nye album ude den 6. oktober på Temporary Residence. Så må vi håbe på, at der er mere gotisk country-folk-rock på den nye plade.

Der er i øvrigt allerede en trackliste:
1. When You Finish Me
2. Wasteland
3. Witching Stone
4. Rats
5. Heaven and Hell
6. Drugs
7. All My Steps
8. Forget My Heart
9. Liars Ink
10. Suicide
11. Back To The Underground
12. Last Chance
13. Iri Sulu

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar