Nyheder

Fredagsvideo: Major Lazer: “Hold the Line”

Wa’ppen? New album, mon. Wicked!

Og det er Diplo og Switch, der står bag det her flippede, minimale dancehall/ragga-trip, som Major Lazer er. Eller, i virkeligheden er Major Lazer en bad ass commando med laser-arm-protese, som er tidligere zombiekrigsveteran og nu bekæmper vampyrer. Desuden har han et raket-drevet skateboard. Din nye helt? Mos def.

De har i hvert fald et nyt album ude, der hedder Guns Don’t Kill People…Lazers Do, og på singlen “Hold the Line” medvirker Santigold og Mr. Lexx. Bashy, mon.

Update 11.07.09:
Af en eller anden grund er der kommet en ondsindet copyright på videoen, efter vi postede den, hvilket gør det umuligt at afspille den i Danmark. Vi beklager. Vi antager, at det er nogle af Major Lazers fjender, der står bag.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar

boeger