Nyheder

Nyt My Beloved-projekt

Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.
Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.

Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.

Sidste år udgav My Beloved den ganske udmærkede Force Feeding Love, men bandets tangentspiller Lars Kivig har åbenbart brug for at udtrykke sin kreativitet andre steder også. Derfor startede han soloprojektet Acorn Falling for lidt over 7 måneder siden som et hobbyprojekt, men det har fået vokseværk.

Nu er der nemlig udsigt til, at der kommer et album med så prominente gæstemusikere som cellisten John Contreras fra Current 93 og trommeslager Thomas Wydler fra The Bad Seeds. Musikken er en omgang stemningsfuld ambient og eksperimenterende electronica, hvilket man kan lytte nærmere til på Acorn Fallings Myspace.

Forhåbentlig ser en plade dagens lys snart.

Skriv et svar