Nyheder

Nyt My Beloved-projekt

Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.
Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.

Lars Kivig strækker hals for at være med på billedet.

Sidste år udgav My Beloved den ganske udmærkede Force Feeding Love, men bandets tangentspiller Lars Kivig har åbenbart brug for at udtrykke sin kreativitet andre steder også. Derfor startede han soloprojektet Acorn Falling for lidt over 7 måneder siden som et hobbyprojekt, men det har fået vokseværk.

Nu er der nemlig udsigt til, at der kommer et album med så prominente gæstemusikere som cellisten John Contreras fra Current 93 og trommeslager Thomas Wydler fra The Bad Seeds. Musikken er en omgang stemningsfuld ambient og eksperimenterende electronica, hvilket man kan lytte nærmere til på Acorn Fallings Myspace.

Forhåbentlig ser en plade dagens lys snart.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar