Nyheder

Times New Viking genføder en ny plade

Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.
Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.

Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.

Times New Viking er forgangsmænd/kvinder indenfor den nye stil, de kalder ‘shitgaze’, som i virkeligheden bare er lo-fi med endnu dårligere lyd. Det demonstrerede de til manges store glæde på sidste års Rip It Off.

Nu er de allerede klar til at følge op, men har åbenbart til dels droppet deres principper. Ifølge bandet selv er albummet nemlig med 25% mere hi-fidelity. Til gengæld er masterbåndet leveret på en videokassette. Nå, men albummet kommer til at hedde Born Again Revisited og bliver udgivet den 22. september på Matador.

Og hvis man vil høre deres nye, “rene” lyd, så kan man lytte til “No Time No Hope” her:

[audio:http://www.matadorrecords.com/mpeg/times_new_viking/times_new_viking_no_time_no_hope.mp3]

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar