Nyheder

Times New Viking genføder en ny plade

Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.
Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.

Times New Viking er generte, så her er et billede af deres forstærker.

Times New Viking er forgangsmænd/kvinder indenfor den nye stil, de kalder ‘shitgaze’, som i virkeligheden bare er lo-fi med endnu dårligere lyd. Det demonstrerede de til manges store glæde på sidste års Rip It Off.

Nu er de allerede klar til at følge op, men har åbenbart til dels droppet deres principper. Ifølge bandet selv er albummet nemlig med 25% mere hi-fidelity. Til gengæld er masterbåndet leveret på en videokassette. Nå, men albummet kommer til at hedde Born Again Revisited og bliver udgivet den 22. september på Matador.

Og hvis man vil høre deres nye, “rene” lyd, så kan man lytte til “No Time No Hope” her:

[audio:http://www.matadorrecords.com/mpeg/times_new_viking/times_new_viking_no_time_no_hope.mp3]

Skriv et svar