Konkurrencer

Vind billetter til Handsome Furs på Rust

Skrevet af Redaktionen

Så er der mulighed for at vinde billetter til fest med Handsome Furs-ægteparret Dan Boeckner og Alexei Perry. Som altid er det noget med at svare rigtigt og krydse fingre.

Grrr... Handsome Furs pelser publikum på Rust d. 31. juli.

Grrr... Handsome Furs pelser publikum på Rust d. 31. juli.

I maj måned i år spillede Handsome Furs en koncert på Vega, som ikke ligefrem huede en noget skeptisk anmelder, men som så ud til at glæde det fremmødte publikum. Nu får Handsome Furs endnu en chance for at give København et bud på deres elektroniske, fuld fart fremad-rock. Det sker på Rust, og der er god chance for, at deres energi og tunge beats vil gøre sig godt foran et feststemt publikum.

Er du til fest og farver og et festfyrværkeri af rockstar-attitude, og har du endnu ingen planer d. 31 juli, så er der her en mulighed for at få sat et kryds i kalenderen, hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Undertoner udlodder nemlig to billetter til fem vindere, der udtrækkes blandt de rigtige besvarelser af nedenstående spørgsmål.

Vi skal have dit svar i hænde senest onsdag den 15. juli.

Vinderne er fundet! Tak for interessen”¦