Nyheder

Danmarks Mærkeligste Festival i Århus

Kellermensch kommer og brøler på Danmarks Mærkeligste Festival.
Kellermensch kommer og brøler på Danmarks Mærkeligste Festival.

Kellermensch kommer og brøler på Danmarks Mærkeligste Festival.

Pladeselskabet og koncertarrangøren Strange Ears lancerer en ny tre dages festival i Århus. De har valgt at kalde den “Danmarks Mærkeligste Festival”, og hvad det lige er, der gør den så mærkelig, skal jeg ikke kunne sige, men der kommer primært danske bands så som Kellermensch, Must Go Radio og Mimas, samt amerikanske Caspian og islandske Disá.

Festivalen kommer til at foregå fra den 17.-19. september, og hver dag er tematiseret, så torsdag kommer til at indeholde ‘lokalt og nyt’, fredag ‘storslået, hårdt og melankolsk’, mens lørdag byder på ‘dans, dans, dans’. Denne mulighed for at lytte nærmere til Danmarks undergrund kan man få adgang til for 150 kr. for alle tre dage, mens en enkelt dag koster 80 kr. Festivalen afvikles i Århus Studenterhus.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

2 kommentarer

Skriv et svar