Nyheder

David Sylvian udgiver nyt solo-album

david_sylvian_manafonTilbage i 1980’erne blev han kåret som verdens smukkeste mand, og nogle vil nok også mene, han har lavet noget af verdens smukkeste musik. Jeg er ikke uenig. Nu udsender David Sylvian endelig et nyt solo-album, der skal følge op på den eksperimenterende og betagende Blemish fra 2003.

Albummet kommer til at hedde Manofon og bliver udgivet 14. september. På albummet arbejder han sammen med bl.a. Christian Fennesz og Evan Parker, og albummet skulle efter Sylvians eget udsagn være et søster-album til Blemish, hvilket lover særdeles godt. Albummet vil desuden udkomme i en begrænset udgave, hvor der medfølger en film, som beskriver baggrunden for optagelserne til albummet og musikerne, der deltog.

Sylvians hjemmeside kan man se den fascinerende video til “Small Metal Gods” fra det nye album.

Skriv et svar