Nyheder

David Sylvian udgiver nyt solo-album

david_sylvian_manafonTilbage i 1980’erne blev han kåret som verdens smukkeste mand, og nogle vil nok også mene, han har lavet noget af verdens smukkeste musik. Jeg er ikke uenig. Nu udsender David Sylvian endelig et nyt solo-album, der skal følge op på den eksperimenterende og betagende Blemish fra 2003.

Albummet kommer til at hedde Manofon og bliver udgivet 14. september. På albummet arbejder han sammen med bl.a. Christian Fennesz og Evan Parker, og albummet skulle efter Sylvians eget udsagn være et søster-album til Blemish, hvilket lover særdeles godt. Albummet vil desuden udkomme i en begrænset udgave, hvor der medfølger en film, som beskriver baggrunden for optagelserne til albummet og musikerne, der deltog.

Sylvians hjemmeside kan man se den fascinerende video til “Small Metal Gods” fra det nye album.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar