Nyheder

Fredagsvideo: Break Machine: “Street Dance”

Yes, yes, y’all, så er det tid til en rigtig klassiker.

Break Machine fik kun udgivet et par singler og et album, men deres “Street Dance” var et kæmpe gennembrud for hiphop til mainstream og deres hvide handsker og sære bevægelsesmønstre vakte stor begejstring og fik masser af unge over hele verden i gang med at spinde på hovedet.

Og så er det jo stadig et suverænt nummer. God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger