Nyheder

Fredagsvideo: Free Energy: “Free Energy”

I efteråret skrev jeg her på Undertoner om, at James Murphy var involveret i et nyt rockband, der skulle spille klassisk rock. Nu er bandet endelig ved at være udgivelsesklar og har endda også fundet et navn.

Free Energy er et af de mest velvalgte navne til et band længe, for det er præcis sådan deres musik lyder. Afslappet, sjovt og samtidig rykker det. Perfekt til at kickstarte en fredag i selskab med et par øl og gode venner. Bandet har en syv-tommer ude på DFA og senere på året skulle deres fuldlængde Stuck on Nothin’ gerne udkomme samme sted.

Slå håret ud og slap af til “Free Energy”

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar