Nyheder

Fredagsvideo: Lemonade: “Big Weekend”

De fleste husker og kender vel Happy Mondays, men hvad med Deee-lite? Dem med “Groove Is in the Heart”. Eller Stereo MC’s? Dem med “Connected”.

Lemonade husker dem i hvert fald alle sammen og blander de inspirationskilder i nummeret “Big Weekend”, der sjovt nok er denne uges fredagsvideo. Bandet er en trio fra San Francisco, der er bosat i Brooklyn, hvor alt det sjove åbenbart sker for tiden. Den 14. september udkommer deres debutalbum på Sunday Best, men allerede nu kan man altså nyde deres laidback house smølet til med masser af psykedeliske farver, hvorfor det er et perfekt weekendtrip.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger