Nyheder

Fredagsvideo: Little Dragon: “Swimming”

Dem, der var så fornuftige at komme i god tid til TV on the Radio-koncerten sidst i juli, havde fornøjelsen af at opleve en lidt usikker, men alligevel overbevisende opvarmning af svenske Little Dragon.

Denne fredag leverer de underholdningen med en fin, lille animeret video til nummeret “Swimming” fra albummet Machine Dreams. En video, der er lavet af forsanger Yukimi Naganos far Yusuke Nagano, og bærer en dejlig naiv og simplistisk stil. Nyd den og hav en fantastisk weekend.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar